Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Kινέζικη κατασκευαστική εταιρεία θα αναλάβει την κατασκευή του ηλιοθερμικού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην περιοχή ΠΛΑΓΙΕΣ της τοπικής κοινότητας Αγίας Τριάδας του Δήμου Σητείας.


Τον Δήμαρχο Σητείας κ. Θοδωρή Πατεράκη επισκέφθηκαν σήμερα στο γραφείο του εκπρόσωποι της κινέζικης κατασκευαστικής εταιρείας η οποία θα αναλάβει την κατασκευή του ηλιοθερμικού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην περιοχή ΠΛΑΓΙΕΣ της τοπικής κοινότητας Αγίας Τριάδας του Δήμου Σητείας. Κατά την διάρκεια της συζήτησης ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους εκπροσώπους της εταιρείας ότι η τοπική κοινωνία υποστηρίζει τη συγκεκριμένη επένδυση η υλοποίηση της οποίας θα επιφέρει έσοδα στην περιοχή και θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας.

Οι εκπρόσωποι της εταιρίας δήλωσαν ότι κατά τη φάση της κατασκευής αλλά και κατά τη λειτουργία του έργου πρόθεσή τους, είναι να χρησιμοποιήσουν ντόπιο εργατικό δυναμικό.

Εξέφρασαν δε την ικανοποίησή τους διότι θα υπάρξει μια μεγάλου μεγέθους επένδυση στην περιοχή η οποία βρίσκει σύμφωνη την τοπική κοινωνία.

Από αυτή τη συνεργασία μόνο θετικά αποτελέσματα θα προκύψουν τόσο για το Δήμο της Σητείας όσο και για τους δημότες της περιοχής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου