Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Τραγωδία στη Σκοπή Σητείας με έναν μαθητή Λυκείου που έπεσε νεκρός έπειτα από εκπυρσοκρότηση όπλου.


Τραγωδία στη Σκοπή Σητείας με έναν μαθητή Λυκείου που έπεσε νεκρός έπειτα από εκπυρσοκρότηση κυνηγετικού όπλου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες όλα τα στοιχεία συγκλίνουν στο ενδεχόμενο της αυτοχειρίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός, στην προσπάθειά του να καθαρίσει το όπλο του πατέρα του αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο σπίτι του γύρω στις 5 σήμερα το απόγευμα. Δυστυχώς το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όταν έφτασε στη Σκοπή δεν πρόλαβε ζωντανό τον άτυχο νεαρό ο οποίος υπέκυψε από το θανατηφόρο τραύμα. Το νεαρό αγόρι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες εντόπισε ο ίδιος ο πατέρας του. Στο σημείο έχει σπεύσει αστυνομική δύναμη που διερευνά το περιστατικό ενώ, εξετάζεται και το ενδεχόμενο για «σενάριο» ερωτικής απογοήτευσης.


Βαρύ το πένθος στη Σκοπή όπου συγγενείς, φίλοι και όλοι οι κάτοικοι της περιοχής της Σητείας έχουν σοκαριστεί για άλλη μια φορά αφού το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν είναι το μόνο δυσάρεστο για την τοπική κοινωνία της Σητείας,  που έχει συμβεί.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ο κυνηγετικός σύλλογος.. Πρέπει να καινοτομήσει....

Να φτιάξει ένα νόμο.... Ένα εσωτερικό κανονισμό.... Με το πέρας της κυνηγετικής περιόδου... Ο κάθε κάτοχος της καραμπίνα... Να την λύνει να την καθαρίζει.να μπαίνει στη θήκη της και να παραδίδεται στον σύλλογο.... Με την έναρξη της νέας περιόδου και την έκδοση της άδειας.. Να του επιστρέφεται πίσω..... Πολλα περιστατικά τραγικά έχουμε ζήσει που η καραμπίνα έχει γίνει παιχνίδι σε χέρια μικρών και μεγαλύτερων παιδιών...... Έχει οπλισει χέρια σε βρασμό ψυχής..... Και σε στιγμές απελπισίας.... Με ολέθρια αποτελέσματα..... Στην μικρή μας επαρχία έχουμε περίπου 2000 Καραμπίνες οι κυνηγοί μας...... Ούτε σε καιρό πολεμου τέτοιο οπλοστάσιο..... Η καραμπίνα δεν είναι μόνο ένα εργαλείο με χόμπι το κυνήγι..... Είναι ένα όπλο επικίνδυνο..... Κάντε κάτι....
Προστατέψετε.... Τους συνανθρώπους μας......
Anna Atzolidaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου