Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Το Διοικητικό Συμβούλιο, η προπονητική ομάδα, οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΑΝ και όλος ο υγιής φίλαθλος κόσμος του Αγίου Νικολάου, καταδικάζουν απερίφραστα το άσχημο και μεμονωμένο γεγονός το οποίο συνέβη στο τέλος του κυριακάτικου εντός έδρας παιχνιδιού μας με τη Νίκη Σητείας

Ανακοίνωση του ΑΟΑΝ

Το Διοικητικό Συμβούλιο, η προπονητική ομάδα, οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΑΝ και όλος ο υγιής φίλαθλος κόσμος του Αγίου Νικολάου, καταδικάζουν απερίφραστα το άσχημο και μεμονωμένο γεγονός το οποίο συνέβη στο τέλος του κυριακάτικου εντός έδρας παιχνιδιού μας με τη Νίκη Σητείας, έχοντας αποδέκτη ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης ομάδας.
Σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει την φιλοσοφία κανενός μέσα στο σωματείο μας και θα κάνουμε τα πάντα προκειμένου να αποβάλλουμε τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Όλα τα σωματεία μαζί θα πρέπει να συνεργαστούμε προκειμένου να εκλείψουν τέτοιου είδους γεγονότα όχι μόνο ρατσιστικού περιεχομένου, αλλά και γενικότερα φαινόμενα που δεν προάγουν το Λασιθιώτικο ποδόσφαιρο, με χυδαίες εκφράσεις προς όλους τους εμπλεκόμενους για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, όπου θίγονται οικογένειες, τα Θεία κ.α. ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών και όχι μόνο.


NIKI SITIAS: Ποδόσφαιρο, Ρατσισμός και Ξενοφοβία δεν πάνε μαζί ούτε στο Λασίθι ούτε πουθενά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου