Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σητείας: Δελτίο Τύπου για αντιμετώπιση προβλημάτων κακοκαιρίας

                                                                                         
 Σητεία 9/1/2019


Για άλλη μια φορά η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σητείας ανταποκρίθηκε άμεσα αντιμετωπίζοντας καίρια και αποφασιστικά όλα τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα και τη χιονόπτωση που έπληξε τον Δήμο Σητείας σε όλη σχεδόν την έκτασή του.

Με συνεχή και οργανωμένη μηχανική παρέμβαση, από την πρώτη στιγμή της εκδήλωσης των φαινομένων αυτών, κρατήθηκαν προσβάσιμες όλες οι οδοί του Δήμου μας, ώστε να διασφαλίζεται η ασφαλής διέλευση των οχημάτων στο οδικό δίκτυο. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους χειριστές των μηχανημάτων και των οχημάτων του Δήμου που για άλλη μια φορά φάνηκαν αντάξιοι των περιστάσεων. Να τονιστεί ότι η συνεργασία με την αντίστοιχη υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου καθώς και με τους άλλους εμπλεκόμενους φορείς (Αστυνομία, Πυροσβεστική, Αεροπορία) ήταν άριστη, γεγονός που βοήθησε στην αρτιότερη και αποδοτικότερη αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν, γι’αυτό και τους ευχαριστούμε.

Ευχαριστούμε την 11ΜΣΕΠ για τη διάθεση εκχιονιστικού μηχανήματος στην περιοχή του Οροπεδίου της Δημοτικής Ενότητας Λεύκης.

Να είναι σίγουροι οι δημότες ότι η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σητείας είναι πάντα σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε προβλήματα προκύψουν κατά τη διάρκεια του έτους, είτε είναι πυρκαγιές είτε ακραία καιρικά φαινόμενα.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας & Περιβάλλοντος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου