Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Κοπή Βασιλόπιτας του Κυνηγετικού Συλλόγου Σητείας.


Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας  του Κυνηγετικού Συλλόγου Σητείας, το Σάββατο 26-01-2019 στο Πλανητάριο.
Όπως μας δήλωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ανδρέας Μουτάκης η συμμετοχή του κόσμου, ήταν πέρα κάθε προσδοκίας. Επίσης ο κ. Μουτάκης ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του καθώς και τους χορηγούς της εκδήλωσης.Ευχήθηκε το 2019 να φέρει υγεία σε όλο τον κόσμο και όρεξη στα μέλη του Συλλόγου να συνεχίσουν το έργο των προγενέστερων τους και να το εμπλουτίσουν με νέες ιδέες και όραμα. Τόσο στο φιλοθηραματικό χαρακτήρα του Συλλόγου όσο και στο κοινωνικό.
Το δώρο για το φλουρί ήταν μια κυνηγετική άδεια για την νέα σεζόν, έγινε όμως και κλήρωσηκάποιον δώρωνπου είχαν προσφέρει οι χορηγοί, με το νούμερο των εισιτηρίων.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της Κυνηγετικής  Ομοσπονδίας Κρήτης και Δωδεκανήσου κ. Γεώργιος Χαβαλεδάκης, ο οποίος δήλωσε ότι ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σητείας είναι παράδειγμα προς μίμηση για το έργο που παρουσιάζει καθώς επίσης ότι είναι πηγή έμπνευσης πολλών Συλλόγων.
Όλοι μαζί πέρασαν μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη χορό και τραγούδι με το συγκρότημα του Γιώργη Παπαδάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου