Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Τουλάχιστον 5 τόνοι «σοκολάτας» στο ύποπτο πλοίο - Συνεχίζονται οι έρευνες



Εντοπίστηκαν ναρκωτικά στο ύποπτο πλοίο - Όλα δείχνουν ναρκωτικά σε ποσότητες - ρεκόρ
Περισσότεροι από 5 με 6 τόνοι κατεργασμένης κάνναβης ("σοκολάτα") φαίνεται ότι έχουν ήδη εντοπιστεί από τις Διωκτικές Αρχές στα κοντέινερ που μετέφερε το ύποπτο πλοίο, το οποίο εντοπίστηκε την περασμένη εβδομάδα στ' ανοικτά των ανατολικών ακτών της Κρήτης.
Η έρευνα των αρμόδιων Αρχών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ενδεχομένως μέσα στο επίμαχο πλοίο να βρίσκονται μέχρι και 12 τόνοι "σοκολάτας".

Σύμφωνα με τον κ. Στρατουδάκη, το πλοίο έχει χρονοναυλωθεί από την πλοιοκτήτρια εταιρεία σε άλλη εταιρεία. Όπως μας λέει ο δικηγόρος, τα επίμαχα κοντέινερ τοποθετήθηκαν στο καράβι από την εταιρεία που εκτελούσε το δρομολόγιο.Στο μεταξύ, μιλώντας στο neakriti.gr ο συνήγορος υπεράσπισης του πληρώματος του πλοίου, Βαγγέλης Στρατουδάκης, ανέφερε ότι κανείς από το 11μελές πλήρωμα δεν γνώριζε κάτι για τα ναρκωτικά.

«Ούτε η πλοιοκτήτρια εταιρεία, αλλά ούτε και ο πλοίαρχος ή το πλήρωμα γνώριζαν το παραμικρό για το παράνομο φορτίο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Στρατουδάκης.

Σύμφωνα με τον κ. Στρατουδάκη, τα κοντέινερς όπου βρέθηκαν τα ναρκωτικά, τοποθετήθηκαν στο πλοίο από την εταιρεία που το είχε χρονοναυλώσει από την πλοιοκτήτρια εταιρεία.







Από:Αγγελίνος Νικόλας
Φωτογραφία: Νίκος Χαλκιαδάκης
www.neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου