Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Τ.Ο. Ν.Δ. Σητείας: Για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές στην Σητεία και τις περιφερειακές εκλογές δεν έχει υπάρξει επισήμως στήριξη Υποψηφίου ή Συνδυασμού από τα θεσμικά όργανα του κόμματος.

ΣΗΤΕΙΑ 28/11/2018

Η Τ.Ο. Ν.Δ. Σητείας λαμβάνοντας υπόψη την Εγκύκλιο του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Αρ.2507/11-9-2018 με θέμα : « Αυτοδιοικητικές εκλογές α΄και β΄βαθμού 2019 » και το καταστατικό του κόμματος της Ν.Δ. ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του κόμματός μας ότι: για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές στην Σητεία και τις περιφερειακές εκλογές δεν έχει υπάρξει επισήμως στήριξη Υποψηφίου ή Συνδυασμού από τα θεσμικά όργανα του κόμματος.Ως εκ τούτου δημοσιεύματα ή πληροφορίες περί στήριξης δημοτικού συνδυασμού ή υποψηφίου δημοτικού ή περιφερειακού συμβούλου είναι άκυρες και δεν παίρνουμε θέση σε αυτά που στόχο έχουν να διαταράξουν την προεκλογική περίοδο την οποία διανύουμε.
Η Τ.Ο. Ν.Δ. Σητείας με σοβαρότητα και με αίσθημα ευθύνης λαμβάνει τον παλμό της κοινωνίας, παρακολουθεί τις εξελίξεις, προβληματίζεται , εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις και τις θέσεις της στους πολίτες και υποστηρίζει κάθε κίνηση που στόχο έχει την ανάδειξη και την προώθηση των συμφερόντων της πόλης μας.


Η Πρόεδρος και τα Μέλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου