Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Ο Δήμος Σητείας, προχώρησε στην δημοπράτηση του έργου με τίτλο: «Εξοπλισμός γεωτρήσεων Έξω Μουλιανών & Πισκοκεφάλου και Αξιοποίηση γεωτρήσεων στη θέση «Νταούσο» Τ.Κ. Σκοπής –«Χαλέπα» Τ.Κ. Πισκοκεφάλου»



Ο Δήμος Σητείας , προχώρησε στην δημοπράτηση του έργου με τίτλο: «Εξοπλισμός γεωτρήσεων Έξω Μουλιανών & Πισκοκεφάλου και Αξιοποίηση γεωτρήσεων στη θέση «Νταούσο» Τ.Κ. Σκοπής –«Χαλέπα»  Τ.Κ. Πισκοκεφάλου»
Ο προϋπολογισμός δημοπράτησης είναι 273.889,66 €,
Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε εννέα (9) μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Η μελέτη αυτή αφορά στην εκτέλεση έργων σε τρεις Τ.Κ. του Δήμου Σητείας, με αντικείμενο τον εξοπλισμό γεωτρήσεων κυριότητας του Δήμου Σητείας και την κατασκευή των απαιτούμενων αγωγών και μιας κεκαλυμμένης δεξαμενής αποθήκευσης με σκοπό την εξοικονόμηση ύδατος και την προστασία των υπαρχόντων γεωτρήσεων από εξάντληση των αποθεμάτων. Αφορά σε υφιστάμενες περιοχές άρδευσης και όχι νέων περιοχών προς άρδευση.
Σκοπός έργου είναι να λύσει άμεσα προβλήματα σε περιοχές οι οποίες είναι ελλειμματικές σε νερό άρδευσης, θέτοντας υποστηρικτικά σε λειτουργία γεωτρήσεις που έως τώρα ήταν παροπλισμένες, αναξιοποίητες ή ανενεργές, λειτουργώντας υποστηρικτικά, σε σχέση με τις υπάρχουσες έτσι ώστε να προστατευθούν τα υδάτινα αποθέματα, μετά τις μειωμένες βροχοπτώσεις των τελευταίων ετών.



Ο Πρόεδρος του ΔΟΚΑΣ
Αντιδήμαρχος Τ.Υ. &Υ.ΔΟΜ. και Υπηρεσίας Άρδευσης

Λεωνίδας Τερζής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου