Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

ΕΝΙΑΙΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ: Η καταστροφή είναι ολοκληρωτική σε τουλάχιστον 25 με 30 στέμματα θερμοκηπίων και πολλές μικρές ζημιές σε θερμοκήπια και ελαιόδεντρα.

ΕΝΙΑΙΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ                                   Γούδουρας 18 / 11 /2018
ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ

Όπως γνωρίζετε το Σάββατο 17/11/2018 στο χωριό Γούδουρας ένας υδροστρόβιλος πέρασε μέσα από το χωριό και οι ζημιές που προκάλεσε είναι πολύ μεγάλες . Χρειάστηκαν μόνο 2 λεπτά για να ολοκληρώσει ότι άφησε στην μέση ο τυφώνας πριν από λίγους μήνες . Η καταστροφή είναι ολοκληρωτική σε τουλάχιστον 25 με 30 στέμματα θερμοκηπίων και πολλές μικρές ζημιές σε θερμοκήπια και ελαιόδεντρα.
Ο Δήμαρχος Σητείας κύριος Πατεράκης μαζί με την αντιπερηφερειάρχη κυρία Πετράκη και τον περιφερειακό σύμβουλο κύριο Γουλίδακη βρεθήκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των πληγέντων όπως και ο υπουργός γεωργικής ανάπτυξης κύριος Αραχωβίτης που επικοινώνησε αμέσως με τον πρόεδρο του συλλόγου μας για να ενημερωθεί για το μέγεθος των ζημιών. Ο κύριος θραψανιώτης επισκέφθηκε την επόμενη ημέρα τον Γούδουρα και με την σειρά του ενημέρωσε τον κύριο Αραχωβίτη και μας διαβεβαίωσε ότι θα κάνουν άμεσα όλες τις ενέργειες για να καταγραφούν οι ζημιές το συντομότερο δυνατό .Όλοι μαζί συμφωνήσαν ότι θα κάνουν ότι είναι δυνατό για να βοηθήσουν .


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Ο ΓΡΑΜΑΤΕΑΣ
ΤΣΙΦΕΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ             ΕΙΚΟΣΠΕΝΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου