Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ JULIEN GRIVEL.



Ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Σητείας, την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018, πραγματοποίησε μια διαφορετική εκδήλωση γεμάτη αγάπη, συγκίνηση, ανθρωπιά. Ο ανθρωπιστής, γιατρός Julien Grivel -Ελβετός στην καταγωγή ,αλλά Έλληνας και Κρητικός στην καρδιά-μας έκανε την τιμή να παρευρεθεί στην πόλη μας και με ένα απλό και συνάμα μεστό λόγο ,με μπόλικο άρωμα Ελλάδας και Κρήτης ,να μας χαρίσει απλόχερα μαθήματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Εμείς τον ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία του αλλά και για την εξαιρετική τιμή που μας έκανε με την αποδοχή του ,στην αναγόρευση του ως επίτιμο μέλος του Συλλόγου μας. Ευχαριστούμε την Κα Άννα Μανουσάκη, ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου μας, για την εξαιρετική ιδέα της καθώς και για την πολύτιμη αρωγή της στην υλοποίηση της βραδιάς . Επίσης ευχαριστούμε τον Κο Μαυρικάκη ακούραστο μελετητή πολλά χρόνια τώρα καθώς και όλους τους φίλους Μεραμπελλιώτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία και την αρωγή τους στην συνδιοργάνωση της εκδήλωσης τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Λασιθίου, τον Ιατρικό Σύλλογο Σητείας και τον Ερυθρό Σταυρό (Περιφερειακό Τμήμα Σητείας) .Επίσης θερμές ευχαριστίες για τη δωρεάν φιλοξενία στο συνεδριακό χώρο του Sitia Beach Hotel, η αίθουσα του οποίου ήταν κατάμεστη. Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης και όλους αυτούς που βοήθησαν αφιλοκερδώς γι' αυτή την όμορφη βραδιά και απέδειξαν έμπρακτα ξανά, πόσο πολύτιμη είναι η εθελοντική συμβολή στην υλοποίηση ανθρωπιστικών εκδηλώσεων.

Μα πάνω από όλα ευχαριστούμε το πολυπληθές κοινό της Σητείας το οποίο με την ζεστή παρουσία του από την αρχή ως το τέλος της τιμητικής εκδήλωσης απέδειξε για άλλη μια φορά την ευαισθησία, τις πνευματικές ανησυχίες και το ανθρωπιστικό του υπόβαθρο και είναι αυτή η συμμετοχή και η ποιότητα που μας δίνει δύναμη, να συνεχίσουμε το Συλλογικό μας έργο και να οργανώνουμε και στο μέλλον αντίστοιχες εκδηλώσεις .


Εμείς εκτός από τον μεγάλο πλούτο συναισθημάτων της βραδιάς και τον γνήσιο Ελληνικό λόγο του Julien Grivel, κρατάμε το ιδιαίτερο σχόλιο του στην ξενάγηση στους ανακαινισμένους χώρους του Νοσοκομείου της Σητείας :Εσείς εδώ κάνετε μικρά θαύματα!!! MAGNIFICQUE!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου