Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Η γνωστή ταξιδιωτική συγγραφέας/δημοσιογράφος κα IdaFerdinand από την Δανία επισκέπτεται την Ανατολική Κρήτη από 7 έως 13 Οκτωβρίου


Η γνωστή ταξιδιωτική συγγραφέας/δημοσιογράφος κα IdaFerdinand από την Δανία επισκέπτεται την Ανατολική Κρήτη τα τελευταία χρόνια. Πριν 3 χρόνια είχε επισκεφτεί την περιοχή μας στα πλαίσια της έρευνας για το νέο ταξιδιωτικό οδηγό Κρήτης που εκδίδεται στη Σκανδιναβία. Έχοντας εκδώσει το συγκεκριμένο ταξιδιωτικό οδηγό, επισκέπτεται αυτό το διάστημα από 7 έως 13 Οκτωβρίου την περιοχή του Αγίου Νικολάου, την Σητεία και τον Μακρυγιαλό προκειμένου να ενημερώσει με νέα στοιχεία τον ταξιδιωτικό οδηγό.
Το τμήμα τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου, στην προσπάθεια του να βοηθήσει την ταξιδιωτική συγγραφέα/δημοσιογράφο κα Ferdinandστο έργο της, την ενημέρωσε για τις αλλαγές στην περιοχή, της έδωσε καινούριο ενημερωτικό υλικό και την ξενάγησε στα σημεία ιδιαίτερου ενδιαφέροντος.

Η κα Ferdinand υποσχέθηκε ότι θα επισκεφτεί την Κρήτη στο μέλλον αφού αγαπάει το νησί και θέλει να ενημερώνεται για τις εξελίξεις και τις βελτιώσεις που συμβαίνουν εδώ.

Κατά την διάρκεια της παραμονής της στην Κρήτη φιλοξενήθηκε από το ξενοδοχείο «FLISVOS» στη Σητεία και το «HELIOSAPARTMENTS» στο Μακρυγιαλό.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Η Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου, στην προσπάθεια της να αναδείξει την μοναδική ομορφιά της Ανατολικής Κρήτης και να προβάλλει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της περιοχής, διοργάνωσε σε συνεργασία με τον ΕΟΤ Αυστρίας «ταξίδι εξοικείωσης» (famtrip) στην ευρύτερη περιοχή.

Συγκεκριμένα,την περιοχή του Λασιθίου επισκέφτηκε ο Αυστριακός δημοσιογράφος κ.ClaudiusRajchl και ο κάμεραμαν κ.BernhardWielandτο χρονικό διάστημα από τις 7 Οκτωβρίου έως τις 10 Οκτωβρίου 2018.

Ο δημοσιογράφος και ο κάμεραμαν θαύμασαν τις ομορφιές του νησιού, επισκέφτηκαν την παραλία με το απαράμιλλης ομορφιάς φοινικόδασος Βάϊ, τις παραλίες του Αγίου Νικολάου, τα παραδοσιακό χωριό Κριτσά, την Ελούντα.

Απόλαυσαν τη ξεχωριστή τοπική γαστρονομία στο εστιατόριο «ΚΑΡΝΑΓΙΟ» και εντυπωσιάστηκαν από τη μοναδική φιλοξενία των κατοίκων του νησιού.

Ο κ.ClaudiusRajchl είναι ιδιαίτερα γνωστός και καταξιωμένος στο ταξιδιωτικό ρεπορτάζ δημοσιογράφος και σε συνεργασία με τον TourOperatorReweAustria και την αεροπορική εταιρεία AustrianAirlines, θα προβάλει την περιοχή σε ειδικό αφιέρωμα το οποίο θα δημοσιευθεί στην εφημερίδα (έντυπη και ηλεκτρονική) SalzburgerNachrichten.

Επιπλέον μαζί με τον κάμεραμαν κ. BernhardWieland πραγματοποίησαν λήψεις με drone για τη δημιουργία μικρού imagefilm (www.SN.at/rajchlreist, www.rajchlreist.tv).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου