Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Το Διοικητικό συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Σητείας θα συνεχίσει να υπηρετεί το συμφέρον του Συλλόγου και να είναι ενάντια σε όποιον επιβουλεύεται την σωστή λειτουργία του.

Σας ενημερώνουμε ότι μετά την συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 16/10/2018 το Δ.Σ. συζήτησε και αποφάσισε τα παρακάτω:
1) Κλήρωση λαχνών: Έγινε η κλήρωση των λαχνών της λαχειοφόρου αγοράς που πωλήθηκαν έως και την 16/10/2018 με τα παρακάτω αποτελέσματα:

1. ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΡΒΥΛΑ ΑΞΙΑΣ 135€ ΔΙΑΚΑΙΝΙΣΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ : Λαχνός Νο 1150
2. ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΡΒΥΛΑ ΑΞΙΑΣ 77€ ΔΙΑΚΑΙΝΙΣΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Λαχνός Νο 340
3. ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΡΒΥΛΑ ΑΞΙΑΣ 55€ ΣΤΙΒΑΚΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: Λαχνός Νο 430
4. ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ(-30%) ΣΤΙΒΑΚΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (NO LIMIT): Λαχνός Νο 561
5. ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ(-30%) ΣΤΙΒΑΚΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (NO LIMIT):Λαχνός Νο 408
6. ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ(-30%) ΣΤΙΒΑΚΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (NO LIMIT):Λαχνός Νο 1139
7. ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ(-30%) ΣΤΙΒΑΚΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (NO LIMIT): Λαχνός Νο 623
8. ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΑΣ 85€ ΒΑΤΣΑΚΗΣ Α.Ε:
Λαχνός Νο 410
9,ΜΙΑ ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΗ 20 Kg ΜΟΥΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ:Λαχνός Νο 339
10.ΜΙΑ ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΗ 20 Kg ΜΟΥΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: Λαχνός Νο 351
11.ΜΙΑ ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΗ 20 Kg ΜΟΥΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: Λαχνός Νο 417
12.ΕΝΑ ΔΟΧΕΙΟ INOX 130LT ΜΑΖΩΝΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ: Λαχνός Νο 354
13. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΙΚΡΟΥ ΣΚΥΛΙΟΥ( 1 ΩΡΑ) ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ: Λαχνός Νο 785
2) Απελευθέρωση λαγών από το εκτροφείο του Συλλόγου μας: Το Διοικητικό Συμβούλιο ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο ότι υπάρχουν νεαρά άτομα-λαγοί στο εκτροφείο μας και θα πρέπει να απελευθερωθούν τις αμέσως επόμενες μέρες. Αποφασίστηκε λοιπόν οι απελευθερώσεις να γίνουν στις ζώνες εκγύμνασης σκυλιών και για το λόγο αυτό εφιστούμε την προσοχή των μελών μας και ζητάμε να σεβαστούν τα θηράματα στους χώρους αυτούς ώστε με την λήξη της κυνηγετικής περιόδου να μπορούν να εκπαιδεύσουν τα σκυλιά τους με ικανό αριθμό θηραμάτων (θα ακολουθήσει ενημερωτικό βίντεο).
3) Έσοδα – Έξοδα Σεπτεμβρίου: Τον λόγο πήρε ο ταμίας του Συλλόγου μας και ενημέρωσε το Δ.Σ. για τα έσοδα – έξοδα του Σεπτεμβρίου όπου και συζητήθηκε και ο έλεγχος που δεχθήκαμε από την Σ.Δ.Ο.Ε ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ μετά από καταγγελία που είχαν δεχθεί και που εν τέλει μετά από διεξοδικό οικονομικό έλεγχο στα βιβλία του Συλλόγου δεν βρέθηκε παράβαση ή οικονομική ατασθαλία αντιθέτως δεχθήκαμε συγχαρητήρια για τον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών του Συλλόγου μας.
4) Παραίτηση μέλους του Δ.Σ.: Ύστερα από αίτηση παραίτησης του Κου Αυγουστινάκη Εμμανουήλ, το Δ.Σ. την έκανε δεκτή και σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου τη θέση του την παίρνει ο αμέσως επόμενος αναπληρωματικός που προέκυψε από την εκλογική διαδικασία και είναι Κος Γαρεφαλάκης Εμμανουήλ.
Το Διοικητικό συμβούλιο θα συνεχίσει να υπηρετεί το συμφέρον του Συλλόγου και να είναι ενάντια σε όποιον επιβουλεύεται την σωστή λειτουργία του.
Εκ του Δ.Σ.του Κυνηγετικού Συλλόγου Σητείας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου