Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Άμεση ήταν η παροχή βοήθειας της Ε.Δ.Ε.Α.Κ σε τραυματία τροχαίου ατυχήματος στη Σητεία.


Σήμερα Τρίτη 16 Οκτωβρίου και ώρα 11: 10, ζητήθηκε από το αστυνομικό τμήμα Σητείας η συνδρομή μας σε περιστατικό που αφορούσε τροχαίο ατύχημα στην περιοχή του Τρυπητού. Άμεση ήταν η ανταπόκριση της ΕΔΕΑΚ που σε διάστημα λιγότερο των 10 λεπτών κατέφθασε στο σημείο με το διασωστικό όχημα συνοδευόμενο από 4 διασώστες της ομάδας.
Αφού παρασχέθηκαν επιτόπου οι πρώτες βοήθειες στον 50χρονο, μεταφέρθηκε με το όχημα της ΕΔΕΑΚ στο νοσοκομείο, συνοδεία μοτοσυκλέτας της τροχαίας.


Το τροχαίο ατύχημα αφορούσε ένα 50χρονο άνδρα οδηγό δικύκλου, που εξετράπη της πορείας του και έπεσε με ορμή στην άκρη του οδοστρώματος, με συνέπεια τον τραυματισμό του. Όπως δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες αυτό συνέβη όταν προσπάθησε να αποφύγει τη σύγκρουση με διερχόμενο όχημα . Να τονίσουμε ότι ο 50χρονος τραυματίας φορούσε προστατευτικό κράνος δεμένο και αυτός ήταν ο λόγος που γλίτωσε τα χειρότερα. Επίσης σημαντική ήταν η συμβολή των ανδρών του Α/Τ Σητείας που έφτασαν άμεσα στο σημείο φροντίζοντας για την ασφάλεια της σκηνής και για την ομαλή ροή της κυκλοφορίας .
 
ΕΔΕΑΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου