Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Θερινό σινεμά λίγο πριν τη νέα σχολική χρονιά

Η Ομάδα γυναικών Σητείας (μέλος της ΟΓΕ) και η Επιτροπή Αγώνα Εκπαιδευτικών του Π.Α.ΜΕ καλούν όλα τα παιδιά Ελληνόπουλα και προσφυγόπουλα με τις οικογένειές τους να συμμετάσχουν στην εκδήλωση γνωριμίας, αλληλεγγύης και συνύπαρξης που διοργανώνουν

Το Σάββατο 8 Σεπτέμβρη στον Δημοτικό Κήπο στις 6:30 μ.μ.Πόλεμοι, προσφυγιά, φτώχεια, ανεργία, ανασφάλεια, στέρηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων!

Εμείς οι γυναίκες της Ομάδας Γυναικών Σητείας (μέλος της ΟΓΕ) και οι εκπαιδευτικοί της Επιτροπής Αγώνα του Π.Α.ΜΕ δεν αρκούμαστε σ` έναν λόγο επιφανειακό, ειρηνιστικό. Μας απασχολούν εκτός από τις συνέπειες και οι πραγματικές αιτίες. Για τα κέρδη των λίγων ματώνουν οι λαοί, ξεριζώνονται χιλιάδες άνθρωποι από τις εστίες τους , Ελληνόπουλα και προσφυγόπουλα στερούνται αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης, βιώνουν την έλλειψη βασικών αγαθών , ανεπαρκή μόρφωση και υγεία.

Μόνο η συλλογική και οργανωμένη δράση μας ενάντια σ` αυτούς που σπέρνουν την εκμετάλλευση, τους πολέμους, την προσφυγιά αποτελεί διέξοδο για τις λαϊκές οικογένειές για μια ζωή με δικαιώματα και αξιοπρέπεια.

Με την αλληλεγγύη, τη συνύπαρξη και τη φιλία των λαών απομονώνουμε κάθε ρατσιστική αντίληψη.

Ομάδα γυναικών Σητείας (μέλος της ΟΓΕ)

Επιτροπή Αγώνα Εκπαιδευτικών του Π.Α.ΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου