Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Θοδωρής Πατεράκης: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.


Αγαπητέ Φίλε, Φίλη, Φοιτητές και Φοιτήτριες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Φέτος δεν δύναμαι να απευθύνω τα συγχαρητήρια μου μέσω αλληλογραφίας σε κάθε ένα σας χωριστά, όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια, επειδή τα ονόματά σας λόγω της σχετικής Νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων δεν δημοσιοποιούνται από τα σχολεία .
Γι αυτό μέσω των Μ.Μ.Ε, εκφράζω από καρδιάς τα θερμά μου συγχαρητήρια σε κάθε ένα σας χωριστά για την επιτυχία σου και την είσοδό σου στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, μετά τη δύσκολη και ψυχοφθόρα διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων.

Οι πολύχρονες και επίπονες προσπάθειες σου επιβραβεύονται σήμερα με τον καλύτερο τρόπο. Όπως και των γονιών σου άλλωστε και των διδασκάλων σου, οι οποίοι δικαίως νοιώθουν υπερήφανοι αυτή τη στιγμή για την επιτυχία σου. Υπερήφανος νοιώθω και εγώ και ιδιαίτερα ικανοποιημένος για το μεγάλο ποσοστό επιτυχίας των σχολείων μας, πράγμα το οποίο αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο της παρεχόμενης εκπαίδευσης στα σχολεία του Δήμου μας.

Η επιτυχία σου αυτή είναι η αρχή ενός νέου κεφαλαίου στη ζωή σου, που πρόκειται να σε γεμίσει με συγκινήσεις και με γνώσεις όχι μόνο ακαδημαϊκές αλλά και γνώσεις για τη ζωή. Η χώρα μας και ειδικά ο τόπος μας – ο τόπος σου, έχει ανάγκη αυτές τις γνώσεις και τις ιδέες σου και θα περιμένει με χαρά μέσα από την επαγγελματική σου σταδιοδρομία και την κοινωνική σου καταξίωση να συνεισφέρεις στην πρόοδο του.

Εύχομαι να παραμείνεις συνεπής, ενεργός και υπεύθυνος για να ολοκληρώσεις με επιτυχία τις σπουδές σου, να έχεις καλή δύναμη και υγεία, εσύ και η οικογένειά σου και μη ξεχνάς ποτέ την καταγωγή σου.


Με εκτίμηση

Ο Δήμαρχος Σητείας

Θοδωρής Πατεράκης


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου