Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

Mediterranean Festival of Sitia: Φτάσαμε στην τρίτη ημέρα του φεστιβάλ !!!


Καλημέρα, καλό μήνα !!!
Φτάσαμε στην τρίτη ημέρα του φεστιβάλ !!! Διαβάστε αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα !!!

ΕΙΡΗΝΗ ΔΕΡΕΜΠΕΗ - ΚΑΡΟΛΟΣ ΚΟΥΚΛΑΚΗΣ
Αντάμα...
Το θιαμπόλι και το μπουλγαρί σμίγουν σε δρόμους παλιούς, σκύβουνε στην παράδοση της Κρήτης κι ύστερα με το βλέμμα πάντα εκεί, συνταιριάζουν το παλιό με το καινούργιο κι αφηγούνται με τον δικό τους δόκιμο και μοναδικό τρόπο τα πάθη και τους πόθους.Γιώργης Μανωλάκης - Couleur Locale
Η μουσική των Couleur Locale βασίζεται στις προσωπικές συνθέσεις του Γιώργη Μανωλάκη, που αποκτούν νέα ταυτότητα μέσα από τον αυτοσχεδιασμό του ίδιου στο λαούτο (ακουστικό/ηλεκτρικό), αλλά και το δυνατό rhythm section του Νικόλα Χριστόπουλου (τύμπανα) και του Γιάννη Καπετανάκη (κοντραμπάσο).
Οι 'Μανωλάκης-Couleur Locale' αποτελούν ένα σχήμα που έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου,τόσο στην Κρήτη αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα!
Καινοτόμοι και πολύ δυναμικοί πειραματίζονται με τη μεσογειακή μουσική εστιάζοντας στην εξέλιξη του παραδοσιακού ήχου της Κρήτης, μέσα από τη δημιουργία, προσθέτοντας στοιχεία world, rock και jazz, ύφους.

ΨΑΡΑΝΤΩΝΗΣ & ΝΙΚΗ ΞΥΛΟΥΡΗ
«Οι επιρροές μου προέρχονται από αυτά που άκουγα από μικρός και τα έπαιρνα μέσα μου με το δικό μου τρόπο...»μη παίζοντας σε γιορτές και πανηγύρια στην Κρήτη.
«Πηγή έμπνευσης, παιδί μου, είναι η φύση. Ας πάρουμε μαζί μας μόνο τα ωραία από ό,τι μπορούμε να ζήσουμε...»
Η Νίκη Ξυλούρη σε ηλικία επτά ετών τραγουδά για πρώτη φορά σε μεγάλο κοινό , στο φεστιβάλ »Μουσικός Αύγουστος » του Μάνου Χατζιδάκι, δίπλα στον πατέρα της Ψαραντώνη. Όντας μικρο κοριτσάκι πρωτοεμφανίζεται στη δισκογραφία στο δίσκο »ΟΙ Ρίζες μου » και λίγα χρόνια αργότερα στο δίσκο » Να κάμω θέλω Ταραχή ».Στα πρώτα γυμνασιακά της χρόνια τραγουδά ως σολίστ στην χορωδία του δήμου Ηρακλείου. Παράλληλα παρακολουθεί μαθήματα Βυζαντινής και Δυτικής μουσικής. Στα δώδεκα της τραγουδά στο φεστιβάλ για την πτώση του τοίχους του Βερολίνου στην Γερμανία. Στα μέσα της δεκαετίας του 1990 φοιτά στη σχολή Σταυράκου στο τμήμα Σκηνογραφίας και ενδυματολογίας . Παράλληλα συνεργάζεται σε μουσικές παραστάσεις και δισκογραφεί με γνωστούς καλλιτέχνες της Ελληνικής μουσικής σκηνής.

Και μην ξεχνάτε όσοι βρίσκεστε μακριά μας ...
ότι το πρόγραμμα θα μεταδίδεται ζωντανά από τους Ραδιοφωνικούς σταθμούς:
ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ της Ε.Ρ.Τ.
ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΕΡΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΕΡΑ ΧΑΝΙΩΝ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ : ΓΙΑΝΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗ και ΜΑΡΙΑ ΚΟΖΑΚΟΥ

Σας περιμένουμε και σήμερα για μια τελευταία αξέχαστη μουσική βραδιά Μεσογειακού Φεστιβάλ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου