Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Νέο κύμα κακοκαιρίας με καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις - Ο καιρός στην Κρήτη

Τι και αν διανύουμε τον Ιούλιο και είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού. Ο καιρός φαίνεται να μας τα χαλάει και πάλι δείχνοντας μας τις άσχημες προθέσεις του και απαγορεύοντας για μια ακόμη φορά εξορμήσεις σε παραλίες και πισίνες.

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προχώρησε στην έκδοση έκτακτου δελτίου επιδείνωσης κάνοντας λόγο για μεταβολή του καιρού από αύριο Σάββατο και από τα βόρεια της χώρας με τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους.Ο καιρός στην Κρήτη

Η Κρήτη ωστόσο δεν συμπεριλαμβάνεται στο συγκεκριμένο δελτίο της ΕΜΥ αφού οι καιρικές προγνώσεις δείχνουν το νησί να μην επηρεάζεται από το συγκεκριμένο κύμα κακοκαιρίας με τον καιρό να είναι αίθριος, θερμοκρασίες να φθάνουν και να ξεπερνούν τους 30 βαθμούς κελσίου και νεφώσεις κατά τόπους.

Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν αυτό το Σαββατοκύριακο από το κύμα κακοκαιρίας.

Πιο αναλυτικά και σύμφωνα πάντα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥτο Σάββατο θα επηρεαστούν η Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία και το απόγευμα πιθανώς η Ήπειρος και η Δυτική Μακεδονία, η Θράκη, η Θεσσαλία και ίσως οι Σποράδες.
Την Κυριακή θα επηρεαστούν η Ανατολική Μακεδονία και η Θράκη. Κατά διαστήματα θα επηρεαστούν η Κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, η Κεντρική και ανατολική Στερεά και η Αττική.
Επίσης θα επηρεαστεί η Πελοπόννησος, οι Σποράδες και η Εύβοια.

www.neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου