Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ


Θα ήθελα εκ μέρους του προσωπικού της Παθολογικής Κλινικής να εκφράσω τις ευχαριστίες μου για την ολοκλήρωση της ανακαίνισης της μίας πτέρυγας της Παθολογικής Κλινικής του νοσοκομείου μας. Ο Σύλλογος Φίλων του Νοσοκομείου Σητείας από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης του έδειξε ουσιαστικό ενδιαφέρον για τις ανάγκες και τις ελλείψεις του νοσοκομείου μας και έλαβε σημαντικές πρωτοβουλίες για την στήριξή του.
Μια τέτοια πρωτοβουλία αποτελεί και η ανακαίνιση της μιας πτέρυγας της Παθολογικής Κλινικής που πρόσφατα ολοκληρώθηκε. Το παράδειγμα του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου καταδεικνύει ότι υπάρχουν άνθρωποι με όραμα, πολίτες ενεργοί που νοιάζονται για τον τόπο τους και είναι έτοιμοι να προσφέρουν. Τους αξίζει λοιπόν ένα μεγάλο ‘’ευχαριστώ’’για το χρόνο που αφιέρωσαν και το ενδιαφέρον που επέδειξαν.
Τίποτα όμως δε θα γινόταν πράξη χωρίς τη στήριξη των πολιτών της Σητείας. Από την πρώτη στιγμή ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου, ‘’αγκάλιασαν’’ την πρωτοβουλία και με τρόπο συγκινητικό συνεισέφεραν είτε οικονομικά είτε με εθελοντική εργασία.Η ευρεία κινητοποίηση και η δυναμική που απέκτησε το εγχείρημα από την πρώτη στιγμή,αναδεικνύει τη σημασία που έχει για τον κόσμο της Σητείας η ενίσχυση της λειτουργίας του νοσοκομείου. Το σημερινό αποτέλεσμα δικαιώνει τη συλλογική προσπάθεια και δίνει σε εμάς τη δύναμη να συνεχίσουμε να υπηρετούμε το υψηλό αγαθό της υγείας στον τόπο μας.

Κλείνοντας θα ήθελα να επαναλάβω τις θερμές ευχαριστίες μου σε όλους εκείνους που βοήθησαν ανιδιοτελώς να πραγματοποιηθεί η ανακαίνιση, παράλληλα εύχομαι και ελπίζω σε παρόμοιες πρωτοβουλίες στο μέλλον.


Η διευθύντρια της Παθολογικής Κλινικής
Δασενάκη Μαρία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου