Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Σητείας: Μουσική εκδήλωση με σκοπό την στήριξη του Νοσοκομείου Σητείας.

Το Σάββατο 28/07/2018 ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Σητείας συνδιοργάνωσε με τον ΔΟΚΑΣ στο Άλσος Χλουβεράκη μουσική εκδήλωση με σκοπό την στήριξη του Νοσοκομείου Σητείας.
Πριν από την έναρξη της συναυλίας αποδόθηκαν τιμητικοί έπαινοι σε όλους όσους στήριξαν και στηρίζουν τις προσπάθειες και τις δράσεις του Συλλόγου και ιδιαίτερα σε όσους συμμετείχαν στην πιο σημαντική μας δράση, στην ανακαίνιση της Α' πτέρυγας της Παθολογικής κλινικής.







    Φωτογραφίες: Derek Boyd

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η υλοποίηση της ανακαίνισης πραγματοποιήθηκε μόνο με χρήματα του Σητειακού λαού (συνδρομές, δωρεές), με την εθελοντική εργασία 35 (!) εργατοτεχνιτών και με αρκετές χορηγίες από Σητειακές επιχειρήσεις.

Όλοι οι τιμώμενοι δέχτηκαν το ζεστό χειροκρότημα του κοινού και η όμορφη βραδιά συνεχίστηκε με γνωστά αγαπημένα λαϊκά τραγούδια .







Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Σητειακούς καλλιτέχνες που συμμετέχουν αφιλοκερδώς
σε αυτές τις μουσικές βραδιές, όλους τους συμπολίτες μας που συνδράμουν πάντα ενεργά στις προσπάθειες μας, τον ΔΟΚΑΣ και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο Κο Τερζή ,που με την στήριξη του συνδιοργανώθηκε η εκδήλωση αυτή.

Ευχαριστούμε πολύ!


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΡΙΚΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ

Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ ΚΙ ΕΠΙΚΟIΝΩΝΙΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου