Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Το ερχόμενο Σάββατο 28 Ιουλίου o Απολογισμός για τα τέσσερα νοσοκομεία στο Λασίθι

Το ερχόμενο Σάββατο 28 Ιουλίου θα γίνει στον Άγιο Νικόλαο η δημόσια παρουσίαση του απολογισμού των τεσσάρων νοσοκομείων του νομού Λασιθίου για τη διετία Ιούλιος 2016-Ιούλιος 2018.

Εξάλλου, πριν την έναρξη της εκδήλωσης, που θα λάβει χώρα στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου στον Άγιο Νικόλαο, θα γίνουν τα εγκαίνια της Μονάδας Κατ’ Οίκον Νοσηλείας Ογκολογικών Ασθενών Αγίου Νικολάου-Νεαπόλεως, στο Γ.Ν.-Κ.Υ. Νεαπόλεως “Διαλυνάκειο”.Η εκδήλωση, η οποία πραγματοποιείται για πρώτη φορά στον νομό Λασιθίου, θα γίνει το Σάββατο 28 Ιουλίου, στις 10:45 το πρωί, στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αγίου Νικολάου.

Σημειώνεται ότι η εκδήλωση θα λάβει χώρα παρουσία του υπουργού Υγείας, του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, της διοίκησης της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης και των προσκεκλημένων τοπικών Αρχών, φορέων και μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Εξάλλου, λίγο νωρίτερα, στις 10 το πρωί, θα πραγματοποιηθούν στο Γ.Ν.-Κ.Υ. Νεαπόλεως “Διαλυνάκειο” τα εγκαίνια της Μονάδας Κατ’ Οίκον Νοσηλείας Ογκολογικών Ασθενών Αγίου Νικολάου-Νεαπόλεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου