Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

ΞΕΣΗΚΩΣΕ τον κόσμο ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ στην Σητεία

ΞΕΣΗΚΩΣΕ τον κόσμο ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ στην Σητεία, μια πανέμορφη πραγματική βραδιά μας χάρισε το συγκρότημα ΦΡΟΥΤΑ ΕΠΟΧΗΣ με το απίστευτο χιούμορ του καλλιτέχνη να ξεκαρδίζει και τον κάθε πικραμένο ενώ μετά βίας μερικοί κρατούσαν το σαγόνι τους από τα γέλια 😀 🤣 😄 😁 😆 .
Εκτός από την μουσικοθεατρική παράσταση κάθε καλλιτέχνης με την σειρά του και το είδος του, όπως ανέφερε και ο Γιάννης Ζουγανέλης - το συγκρότημα αυτό απαρτίζεται από 4 γενιές - χάρισε στο κοινό την δική του καλλιτεχνική έμφαση. Καθώς δηλαδή κάποιοι γέλασαν έτσι και κάποιοι δάκρυσαν από απρόσμενη συγκίνηση με τα τραγούδια της Γιώτας Γιάννα, ενώ ο Παναγιώτης Αυγερινός κατά εξαίρεση τραγούδησε Κρητικά τραγούδια. 
Στην παράσταση δεν έλειψε και το εκπληκτικό ντουέτο με την κόρη του το οποίο ακολουθεί σε βίντεο και υπόσχεται να σας μαγέψει όπως μάγεψε και όλους εμάς και μας συγκίνησε εκείνη την ξεχωριστή στιγμή που αναμένουμε να την ξαναζήσουμε στο Ηράκλειο απόψε στην περιοχή του Καρτερού στον Ιππικό Όμιλο.

(επισημαίνουμε πως θα υπάρξει μεταφορά απόψε για όσους το επιθυμούν με τα αστικά ΚΤΕΛ από Ηράκλειο προς τον Ιππικό Όμιλο)

Vergina Beer Crete 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου