Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Σητεία: Βαριά «καμπάνα» στον Αλβανό που μαχαίρωσε την κουνιάδα του

Στις φυλακές οδηγήθηκε εκ νέου ο 47χρονος Αλβανός που πέρυσι τον Αύγουστο μαχαίρωσε την πρώην κουνιάδα του στην ταβέρνα που εργαζόταν.

Η συγνώμη που ζήτησε ο 47χρονος Αλβανός ο οποίος είχε μαχαιρώσει δέκα φορές την πρώην κουνιάδα του στην ταβέρνα όπου εργαζόταν μαζί με την αδελφή της και εν διαστάσει σύζυγό του στο κέντρο της Σητείας, δεν συγκίνησε τους δικαστές και τους ενόρκους του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου.Έτσι, του αρνήθηκαν την αναγνώριση των ελαφρυντικών του πρότερου έντιμου βίου και της ειλικρινούς μεταμέλειας, τον έκριναν ένοχο για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και του επέβαλαν βαριά ποινή κάθειρξης 17 ετών και έξι μηνών χωρίς αναστολή, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί και πάλι στις φυλακές όπου ήταν προφυλακισμένος.


Το αιματηρό περιστατικό είχε γίνει τον Αύγουστο του 2017, όταν ο 47χρονος είχε τραυματίσει σοβαρά την 50χρονη γυναίκα μπροστά στα μάτια δεκάδων πελατών της ταβέρνας, επειδή είχε χωρίσει και πίστευε ότι εκείνη είχε βάλει λόγια στην αδελφή της. Συνολικά, τραυμάτισε την πρώην κουνιάδα του δέκα φορές στα πόδια και το θώρακα και τράπηκε σε φυγή, αλλά το πρωί της επομένης παραδόθηκε στην Αστυνομία.

www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου