Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Τον Κυπελλούχο Ερασιτεχνών Ελλάδας ΟΦΙ υποδέχθηκε απόψε ο Περιφερειάρχης και δήλωσε την στήριξή του στις αθλητικές υποδομές της Ιεράπετρας και της Κρήτης



Ηράκλειο 11/06/18

 Την στήριξη του στις αθλητικές υποδομές της Ιεράπετρας αλλά και όλης της Κρήτης τόνισε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης δίνοντας τα θερμά του συγχαρητήρια στη διοίκηση και στους παίκτες του ΟΦΙ Ιεράπετρας για την κατάκτηση του Κυπέλου Ερασιτεχνών Ελλάδας 2017-2018.
«Είναι μια διάκριση», όπως είπε ο Περιφερειάρχης, «που προβάλλει την Ιεράπετρα, ολόκληρη την Κρήτη και το κρητικό ποδόσφαιρο και η Περιφέρεια Κρήτης νιώθει περήφανη για όλα τα αθλητικά σωματεία που διακρίνονται εντός και εκτός Κρήτης κι είμαστε πάντα κοντά τους».


Η Διοίκηση, παίκτες, εκπρόσωποι της ΕΠΣ Λασιθίου και ο Δήμαρχος Ιεράπετρας επισκέφθηκαν απόψε τον Περιφερειάρχη στο γραφείο του για να τον ευχαριστήσουν, όπως είπε ο πρόεδρος της ομάδας Θανάσης Χηνόπουλος, για την στήριξη που παρέχει η Περιφέρεια στο Σωματείο και η οποία βοήθησε στην θετική πορεία και τη διάκριση της ομάδας. Μάλιστα ο Πρόεδρος, παρέδωσε αναμνηστική αθλητική φανέλα του ΟΦΙ στον κ. Αρναουτάκη, ο οποίος και ανταπέδωσε, προσφέροντας το συλλεκτικό μετάλλιο της Περιφέρειας για να κοσμεί τα νέα γραφεία του Ομίλου Φιλάθλων Ιεράπετρας.

Παράλληλα, ο Περιφερειάρχης ανακοίνωσε την περαιτέρω ενίσχυση των αθλητικών υποδομών της Ιεράπετρας έτσι ώστε να ανταποκρίνονται πλήρως στις νέες υποχρεώσεις που έχει η περιοχή και η ομάδα του ΟΦΙ στην Γ΄ εθνική κατηγορία. Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ιεράπετρας Θεοδόσης Καλαντζάκης, ο πρόεδρος της ομάδας, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΛ Μιχάλης Παπαγεωργίου ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη για τη συνεχή στήριξή του στον αθλητισμό του Δήμου τους αλλά και ολόκληρης της Κρήτης.  


Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού Νίκος Συριγωνάκης, ο Αντιπρόεδρος της ομάδας Μανόλης Ξομπλαράκης, ενώ τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησαν ο αρχηγός Γιάννης Τζελέπης και ο Μάριος Παπαδόπουλος, από τους διακριθέντες παίκτες της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου