Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

ΔΗΜΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ: Ευχαριστήριο για όλους όσους βοήθησαν στην περίθαλψη των μεταναστών.


                                                                                  
                                                Σητεία  11/6/2018

Μετά την απομάκρυνση των 60 μεταναστών, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσομε δημόσια όλους όσους βοήθησαν με οποιοδήποτε τρόπο να φέρομε εις πέρας με επιτυχία την έκτακτη αυτή ανάγκη της περίθαλψης και ανθρώπινης διαβίωσης στο χώρο φιλοξενίας τους. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας και τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού Σητείας για της υπηρεσίες που προσέφεραν με ζήλο και ευχαρίστηση.

Ευχαριστούμε επίσης:

1) Τη Διεύθυνση και το προσωπικό των ξενοδοχείων SITΙΑ ΒΕΑCH, ΙΤΑΝΟS και SUNWING για τη προσφορά φαγητού

2) Τα εστιατόρια:α) ΚΡΗΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ Κων. Ζωγραφίνης

β) DA GIORGIO Πασπαλαράκης Γεωργιος, Σητεία

και γ) Βάι - Φοινικόδασος Βάι, Λιλιμπάκης Νεκτάριος για τη

προσφορά φαγητού

3) Το εστιατόρια: α) ΔΙΟΝΥΣΟΣ, Φουντουλάκης Ιωάννης, Αγιά Φωτιά Σητεία

β) ΤΗΕ WALL MUSIC BAR Αγγελάκης Εμμανουήλ, Σητεία

γ) ΜΕΡΑΚΙ Γαρεφαλάκης Νικόλαος, Σητεία

δ) ΒΟΤΣΑΛΟ Κων. Αμανάκης, Κουρεμένος για τη

προετοιμασία και μαγείρεμα φαγητού



Ευχαριστούμε την Περιηγητική Λέσχη Σητείας, το Ζαχαροπλαστείο Μητσακάκης, την επιχείρηση ΚΡΕΜΑ ΚΑΝΕΛΛΑ της Κουβαράκη Κατερίνας και την Κοντολαιμάκη Μαρία (Αγροτικά Είδη) - Ζίρος, για τη προσφορά πρωινού.

Ευχαριστούμε τον Εμπορικό Σύλλογο για τη προσφορά σε είδη ένδυσης και υπόδησης,τις Επιχειρήσεις ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Α.Ε SUPER MARKET για τη προσφορά δωροεπιταγης 200,00 ευρώ για αγορά προϊόντων, την ΑΡΙΑΔΝΗ Α.Ε για τη προσφορά προϊόντων, ΖΑΡΓΙΑΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ για τη προσφορά επιτραπέζιου νερού και τη διάθεση ψυγείου προς χρήση, Φουντοραδάκης Νικόλαος - (Εμπόριο , είδη διατροφής) για τη προσφορά προϊόντων.



Ευχαριστούμε το Πρόεδρο Παραγωγών Λαϊκής Αγοράς και τους παραγωγούς της Λαϊκής για τη προσφορά σε οπωροκηπευτικά είδη και φρούτα.

Επίσης το συμπολίτη μας Πορταράκη Ιωάννη για την αγορά και προσφορά του σε χυμούς και παγωτά (στη μνήμη του θανόντα πατέρα του) και επίσης τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Σητείας για τα προϊόντα που πρόσφεραν.



Ευχαριστούμε τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Χριστοδουλάκη Παύλο, το προσωπικό της ΔΕΥΑΣ, τους Υπαλλήλους και τις Υπηρεσίες του Δήμου μας που συμμετείχαν ενεργά στη προσπάθεια αυτή καθώς και τις άλλες Υπηρεσίες με τις οποίες συνεργαστήκαμε Αστυνομία, Λιμενική Αρχή.



Αποδείξαμε για μία ακόμα φορά ότι είμαστε η πόλη της κοινωνικής ευαισθησίας του πολιτισμού και της ευαισθησίας



Όλοι μαζί με συνεργασία και πάλι τα καταφέραμε.



Ο Δήμαρχος Σητείας



Θοδωρής Πατεράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου