Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Petros Dimitropoulakis: ΣΗΤΕΙΑΚΟΙ ΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ : "Η ΣΧΟΛΗ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΣΗΤΕΙΑ"

ΣΗΤΕΙΑΚΟΙ
ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΥΣΗΧΑΣΜΟ !!!
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΟΡΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ
ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ :
"Η ΣΧΟΛΗ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΣΗΤΕΙΑ"
Ιδού η Αποκάλυψη αυτών διεργασιών που έκανε στην εφημερίδα “Νέα Κρήτη”, 10-5-2018 ο υπεύθυνος Αιολικής Ενέργειας στο ΤΕΙ Κρήτης, μηχανολόγος Δημήτρης Χρηστάκης.
«…Το υπουργείο Παιδείας έχει πετάξει το “μπαλάκι” αυτή τη στιγμή στα Ιδρύματα της Κρήτης, να συζητήσουν μεταξύ τους. Έχουν γίνει συζητήσεις μεταξύ των πρυτάνεων, οι οποίες είναι σε πάρα πολύ καλό κλίμα. Δηλαδή μέχρι στιγμής και οι τρεις πρυτάνεις έχουν δείξει πολύ καλές διαθέσεις. Ωστόσο, υπάρχουν διάφορες φυγόκεντρες τάσεις, είτε αυτά είναι μικροτοπικιστικά συμφέροντα είτε άλλα προβλήματα, τα οποία και πρέπει να αντιμετωπίσουμε…»
«…η Ευρωπαϊκή Ένωση επέβαλε να ενωθούν ιδιαίτερα τα επαρχιακά μικρά πανεπιστήμια και να γίνουν μεγάλες μονάδες στο χώρο της εκπαίδευσης. Οπότε εδώ για την Κρήτη τα Ιδρύματα που έχει προτείνει η ελληνική κυβέρνηση να ενωθούν είναι το Πανεπιστήμιο, το Πολυτεχνείο και το ΤΕΙ…»
«…Αυτοί οι φοιτητές σπουδάζουν στα παραρτήματα του ΤΕΙ Κρήτης στη Σητεία, την Ιεράπετρα, τον Άγιο Νικόλαο και τα Χανιά. Είναι δυνατόν να έχεις μοιράσει ένα Ίδρυμα σε πέντε παραρτήματα;», διερωτάται ο κ. Χρηστάκης…»

Petros Dimitropoulakis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου