Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

1η συνάντηση της οργανωτικής επιτροπής για τον αγώνα ορεινού τρεξίματος και ανωμάλου δρόμου του «2ουSitiaGeoparkTrail»



Την  Τετάρτη 2 Μάιου Πραγματοποιήθηκεστη Ζήρο  η συνάντηση όλων των εμπλεκόμενων φορέων και εθελοντών που απαρτίζουν την επιτροπή οργάνωσης του ορεινού αγώνα τρεξίματος και ανωμάλου δρόμου SitiaGeoparkTrai.
Στην συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με την άρτια οργάνωση του αγώνα, αξιοποιώντας την εμπειρία της περσινής χρονιάς αλλά και τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις των  αθλητών.


Η ασφάλεια των αθλητών , η καλύτερη σήμανση, οι παροχές και η φιλοξενία προς τους συμμετέχοντες αθλητές, η οργάνωση παράλληλων εκδηλώσεων την παραμονή και  την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα,  απασχόλησαν και συζητήθηκαν περισσότερο από τους συμμετέχοντες.
Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η προκήρυξη του αγώνα με κάθε λεπτομέρεια έτσι ώστε να υπάρχει αρκετός χρόνος για τις  δηλώσεις συμμετοχής. Η ημέρα διεξαγωγής του αγώνα ορεινού τρεξίματος έχει οριστεί για την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018 με αφετηρία την Ζήρο και τερματισμό στον αρχαιολογικό χώρο της Κάτω Ζάκρου.  Την ίδια ημέρα θα διεξαχθούν ο αγώνας ανωμάλου δρόμου 6 χιλιομέτρων  καθώς και ο παιδικός αγώνας 1000 μέτρων στη Κάτω Ζάκρο. Επίσης θα γίνει  πεζοπορία στο  τμήμα του μονοπατιού Ε4  Ζάκρος Κάτω Ζάκρος  και αναρρίχηση στις αναρριχητικές πίστες της Κάτω Ζάκρου.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν στην πρώτη μας συνάντηση και ιδιαίτερα την πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Ζήρου για την φιλοξενία της.
Είμαστε σίγουροι ότι με τη  συμμετοχή των εθελοντικών ομάδων , των πολιτιστικών συλλόγων και των επαγγελματικών φορέων του Γεωπάρκου της Σητείας, θα καταφέρουμε και αυτή την χρονιά να οργανώσουμε το 2οαγώνα ορεινού τρεξίματος και ανωμάλου δρόμου Sitia Geopark Trai, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


Ο Πρόεδρος του ΔΟΚΑΣ
Αντιδήμαρχος Σητείας
Λεωνίδας Τερζής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου