Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Πρόσληψη προσωπικού στη Σητεία για το πρόγραμμα Στέγασης Αιτούντων Άσυλο στην Κρήτη- ESTIA

Στην αύξηση του προσωπικού για το πρόγραμμα Στέγασης Αιτούντων Άσυλο στην Κρήτη- ESTIA στην περιοχή της Σητείας προχωρά η Εκπαιδευτική Αναπτυξιακή ΠΛΟΗΓΟΣ, ως τοπικός εταίρος της Αναπτυξιακής Ηρακλείου ΑΑΕ ΟΤΑ.

Συγκεκριμένα, θα προσληφθούν τρία άτομα (1 Κοινωνικός Λειτουργός, 1 Επόπτης Φιλοξενίας και 1 Διερμηνέας Αραβικών/Πολιτισμικός Διαμεσολαβητής), με σύμβαση εργασίας πλήρους απασχόλησης, ορισμένου χρόνου, διάρκειας μέχρι τις 31/12/2018 και δυνατότητα ανανέωσης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος.
Το Πρόγραμμα ESTIA, Στήριξη έκτακτης ανάγκης για την ένταξη και τη στέγαση, υλοποιείται από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR) και χρηματοδοτείται από την Πολιτική Προστασία και Ανθρωπιστική Βοήθεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ECHO).

Η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος έχει αναρτηθεί στις ιστοσελίδες της Εκπαιδευτικής Αναπτυξιακής ΠΛΟΗΓΟΣ (www.ploigos-ea.gr) και της Αναπτυξιακής Ηρακλείου ΑΑΕ ΟΤΑ (www.anher.gr) και η υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών θα γίνεται μέχρι και τη Δευτέρα 7 Μαΐου 2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου