Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018

Εξιχνιάστηκε άμεσα υπόθεση ζωοκλοπής που διαπράχθηκε στο Λασίθι


Χανιά,  25 Απριλίου 2018

Συνελήφθησαν, δύο (2) ημεδαποί για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ζωοκλοπής
Εξιχνιάστηκε άμεσα, υπόθεση ζωοκλοπής που διαπράχθηκε σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου. Συνελήφθησαν δυο ημεδαποί ηλικίας 58 και 28 ετών, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ζωοκλοπής.
Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε από 51χρονο ημεδαπό άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν από περιφραγμένο αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας του σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου, 55 προβατοειδή συνολικής χρηματικής αξίας 5.000 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου προέκυψε ότι οι δύο ημεδαποί διέπραξαν την εν λόγω ζωοκλοπή. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Λασιθίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου σε   περιφραγμένο αγροτεμάχιο που χρησιμοποιούν οι δύο ημεδαποί σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου, βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων προβατοειδών.
Τα κατασχεθέντα πρόβατα αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στον παθόντα.
Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου