Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Έφυγε από τη ζωή ο παθολόγος ιατρός του Νοσοκομείου Σητείας Κωνσταντίνος Ρέλλος


Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 χρονών, σήμερα το πρωί, ο παθολόγος ιατρός του Νοσοκομείου Σητείας Κωνσταντίνος Ρέλλος. Στη μνήμη του δημοσιεύουμε απόσπασμα από το βίντεο που απήγγειλε το ευχέλαιο του Αποστόλου πέρυσι Μεγάλη Τετάρτη στο Noσοκομείο Σητείας.

Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της παθολογικής κλινικής και του νοσοκομείου εκφράζουν, μαζί με την βαθιά οδύνη, τα θερμά συλλυπητήρια τους στην οικογένειά του, ειλικρινή ευγνωμοσύνη για τις υπηρεσίες του και την άριστη συνεργασία τους μαζί του.
Επίσης, τα μέλη του Δ.Σ.του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Σητείας, συγκλονισμένοι από την είδηση του θανάτου του παθολόγου ιατρού του Νοσοκομείου Σητείας Κωνσταντίνου Ρέλλου, εκφράζουμε τη βαθιά οδύνη μας για το γεγονός και τη θερμή συμπαράστασή μας στην οικογένειά του.
 Ο θάνατος του γιατρού και ανθρώπου, που για πολλά χρόνια με αφοσίωση, επιστημοσύνη και ήθος, υπηρέτησε τη Δημόσια Υγεία και το Νοσοκομείο Σητείας, προφέροντας μέχρι την τελευταία στιγμή τον καλύτερο εαυτό του, αποτελεί μια μεγάλη απώλεια για τους δικούς του ανθρώπους, αλλά και για όλους εμάς και τις υπηρεσίες υγείας του τόπου μας.

Θα τον θυμόμαστε πάντα με ευγνωμοσύνη.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Σητείας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου