Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΣΚΟΠΗΣ & ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΣΚΟΠΗΣ: Μπάμπη σε ευχαριστούμε για όλα. Προχώρα για την επόμενη μέρα και όλο το χωριό σε στηρίζει.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΣΚΟΠΗΣ 
& ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΣΚΟΠΗΣ

 Με Μεγάλη μας θλίψη παρακολουθούμε τις εξελίξεις στο δήμο Σητείας τις τελευταίες μέρες . Βέβαια αναφερόμαστε στην απομάκρυνση του αντιδημάρχου Χαράλαμπου Λεβεντέρη λόγο πλημμελούς άσκησης των αρμοδιοτήτων του??? .Ελλάδα μου Ελλάδα μου ,όταν ένας άνθρωπος σε αυτόν τον τόπο αφουγκράζεται και επιλύει τα προβλήματα και τις ανάγκες των ανθρώπων που τον στήριξαν και τίμησαν και όχι μόνο και δεν είναι μέρος της κοροϊδίας που πουλάτε εδώ και χρόνια κερνώντας προεκλογικά ρακές στα καφενεία και την Άλλη μέρα κάνετε ότι δεν μας ξέρετε κιόλας , τότε για το σύστημα σας είναι κακός . αντιδρούμε και εκφράζουμε την απογοήτευση μας για αυτήν την απόφαση , ο κύριος Λεβεντέρης όσον αφορά το σχολείο και το χωριό μας ήταν πάντα δίπλα με αμέριστο ενδιαφέρον στα προβλήματα μας και στα προβλήματα του χωριού .
 
Απαντήστε μας λοιπόν κύριε δήμαρχε

 1: Πότε ήταν η τελευταία φορά που επισκεφτήκατε το χωριό μας
 2: Πότε μας πήρατε τηλέφωνο αφού λάβατε το έγγραφο για την επικινδυνότητα της παιδικής χαράς του σχολείου μας . 
3: Πόσες ώρες βάλατε φέτος στους αγροτικούς δρόμους του χωριού μας μηχανήματα για τον καθαρισμό τους 
4: Τι κινήσεις έχετε κάνει για τον δρόμο που ετοιμάζεται να πέσει στο πλατάνι.
5:Τελικά Πείτε μας αν δαπανήσατε έστω και ένα ευρώ τα τελευταία χρονιά για τη Σκοπή. Δική μας γνώμη είναι ότι ο φόβος και η σκοπιμότητα σας οδήγησε σε αυτήν την πράξη, γνωρίζοντας και ο ίδιος ότι το μέλλον του δήμου ανήκει στον Μπάμπη τον Λεβεντέρη. και βέβαια τον στηρίζουμε γιατί ήταν παρόν σε όλα και εσείς απών και αδιάφορος για τα προβλήματα του σχολείου και του χωριού μας .

Μπάμπη σε ευχαριστούμε για όλα. Προχώρα για την επόμενη μέρα και όλο το χωριό σε στηρίζει. 


Ο πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Σκοπής : Μιχάλης Βασαρμίδης.

Ο πρόεδρος του αγροτικού  συνεταιρισμού  Σκοπής: Μανώλης Λεβαντάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου