Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

ΝΟΔΕ ΛΑΣΙΘΙΟΥ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΛΑΣΙΘΙ

                   Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2018 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΛΑΣΙΘΙ

Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι, αποτελεί μοναδικό προνόμιο των μελών του ΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου, η ικανότητα να βλέπουν και να αξιολογούν τα γεγονότα με τους παραμορφωτικούς φακούς της εξουσίας.

Χωρίς ίχνος ντροπής αναφέρονται σαν να έχει ήδη τελειώσει ο ΒΟΑΚ, ένα έργο για το οποίο: δεν υπάρχει καμία απολύτως μελέτη σκοπιμότητας και βιωσιμότητας και κανένας στρατηγικός σχεδιασμός, δεν υπάρχει καθορισμένο θεσμικό πλαίσιο, δεν υπάρχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση.
Αντιθέτως υπάρχει άγνοια του συνολικού αριθμού των υπό κατασκευή χιλιομέτρων, υπάρχουν ανολοκλήρωτες απαλλοτριώσεις, και αλλεπάλληλες καθυστερήσεις και αλλαγές σχεδιασμού.

Αναφέρονται επίσης σε έργα ανά την Ελλάδα, όπως το μετρό της Θεσσαλονίκης, αλλά για τα έργα τοπικού ενδιαφέροντος ούτε κουβέντα….

Αλήθεια τί γίνεται με το Φράγμα των Μπραμιανών και την προσαγωγό γέφυρα του Μύρτους;

Τι γίνεται με τα αρδευτικά δίκτυα του Οροπεδίου Λασιθίου;

Πότε θα τελειώσει ο δρόμος Αγκαθιάς-Χαμέζι;

Πότε θα χρηματοδοτηθούν οι μελέτες για τα απαραίτητα έργα στο Νομό Λασιθίου;

Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ. Ζώντας εδώ και τρία χρόνια στο δικό σας παράλληλο σύμπαν, δεν έχετε πάρει χαμπάρι για αυτό που συμβαίνει σήμερα στην χώρα. Η πραγματικότητα, δυστυχώς για εσάς αλλά πολύ περισσότερο για τους πολίτες, είναι άλλη: Μας φορτώσατε ένα τρίτο αχρείαστο μνημόνιο και εκατό δις ευρώ στην πλάτη με την περήφανη διαπραγμάτευση σας. Παραδώσατε την δημόσια περιουσία για 99 χρόνια στους δανειστές μας. Ψηφίσατε τον κόφτη στους μισθούς και τις συντάξεις. Και για δώρο για το 2018, μας φέρατε μείωση μισθών και συντάξεων και 1,9 δις ευρώ επιπλέον φόρους.

Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ. Οι Λασιθιώτες δεν είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Έχουν πολιτικό αισθητήριο και κρίση. Γι’αυτό και θα πάρετε και την απάντηση που σας αξίζει στις επόμενες εκλογές, που για το καλό της χώρας ευχόμαστε να γίνουν το συντομότερο!

Καλή Χρονιά σε όλους.



ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου