Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Natassa Plakaki: Ο ΣΤΟΧΟΣ-Πρόληψη θα είναι πάλι εδώ τον Ιανουάριο του 2018


Είναι και εκείνες οι στιγμές που νοιώθεις ότι η καρδιά χτυπά λίγο πιο δυνατά και αυτή ακούγεται. Και γνωρίζεις καινούριους υπέροχους δοτικούς ανθρώπους, συναντάς φίλους που έχεις να δεις χρόνια, όλους με τον ίδιο σκοπό και τον ίδιο ΣΤΟΧΟ, την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Ακούραστοι, χαμογελαστοί, θετικοί. Πιστοί στο ραντεβού τους με την Κρητική επαρχία προκειμένου να αφυπνείται ο γυναικείος πληθυσμός να μην ξεχνά το σημαντικό αυτό ραντεβού με την ΖΩΗ.




Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους και έναν-έναν.
Ευχαριστώ φίλε Στράτο Karagiannakidis.
Eυχαριστώ Λίτσα Ζαχαράκη, ψυχή του ΣΤΟΧΟΥ Κρήτης.
Ευχαριστώ κύριε Προκοπάκη.
Ευχαριστώ Sofia.
Ευχαριστώ Μαρία.
Ευχαριστώ Ζεβιάνα.
Ευχαριστώ Μαρίνα.
Ευχαριστώ Δημήτρη.
Σταθείτε δίπλα στον ΣΤΟΧΟ και ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ την προσπάθεια τους.
Ο ΣΤΟΧΟΣ-Πρόληψη θα είναι πάλι εδώ τον Ιανουάριο του 2018.
Αυτό το Σαββατοκύριακο δεν θα ήταν γεγονός αν δεν συνεργαζόμουν τόσο άμεσα με την κυρία Ελενη Πλατανακη και χωρίς την βοήθεια της ΔΟΚΑΣ. Σας ευχαριστώ πολύ!


ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ένα απίθανο Σαββατοκύριακο στην όμορφη και φιλόξενη Σητεία μόλις τελείωσε!!!! Μια άψογη διοργάνωση με εμπνευστές τη Λίτσα Ζαχαράκη και τη Natassa Plakaki και την ουσιαστική στήριξη της Ελενη Πλατανακη.... Η ομάδα του Στόχου με την Sofia Kakoulantonaki & τη Zefiana Matal πολύ δυνατή!!!! Η ομάδα κέρδισε ένα σπουδαίο ιατρό χειρουργό τον κ. Προκοπάκη Γιώργο και μια γλυκιά συνεργάτη τη Μαρίνα Μανωλακάκη... Ευτυχώς το δικό μου κομμάτι μου το κάνει πάντα πιο ελαφρύ η ακούραστη Maria Bastouna... Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Άνθη Μανουσάκη που μας γλύκανε δυο μέρες με τα υπέροχα γλυκά του Κρέμα Κανέλα... Επίσης πρέπει να ευχαριστήσω την κόρη μου Φαίδρα, μόνιμο κάτοικο Σητείας, που έκανε την αφισοκόλληση και μου ζήτησε τα περισσότερα ρουσφέτια!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου