Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Στη Σητεία η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά

Tη Σητεία επισκέφτηκε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ & υποψήφια για την ηγεσία της δημοκρατικής παράταξης Φώφη Γεννηματά το απόγευμα της Τρίτης 10/10/2017. Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνοδευόμενη από κλιμάκιο της δημοκρατικής παράταξης έδωσε χαιρετισμό στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Σητείας και απάντησε στα μεγάλα προβλήματα των τοπικών φορέων της περιοχής.
«Ο διάλογος μεταξύ όλων των υποψήφιων θα γίνει στα δύο debates που έχει αποφασίσει η Επιτροπή Αλιβιζάτου με την σύμφωνη γνώμη όλων» είπε η Φώφη Γεννηματά, κατά την περιοδεία της στο Λασίθι, με αφορμή τηλεμαχία που διοργανώνει το κανάλι Action 24.
«Αυτή είναι εξάλλου σε γενικές γραμμές και η διεθνής πρακτική. Και αυτή θα ακολουθήσω περιφρουρώντας παράλληλα και την σοβαρότητα της διαδικασίας από κινδύνους εσωστρέφειας» ανέφερε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.Αναχωρώντας από την Σητεία η κα. Γεννηματά κατευθύνθηκε σε Ιεράπετρα και Άγιο Νικόλαο ενώ στις 11 Οκτωβρίου το απόγευμα, θα πραγματοποιήσει κεντρική ομιλία στο ξενοδοχείο «Ατλαντις», στο Ηράκλειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου