Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Σητείας: Έναρξη λειτουργίας του κοινωνικού φροντιστηρίου στην πόλη μας από τη Δευτέρα 30/10/2017

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Σητείας ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του κοινωνικού φροντιστηρίου στην πόλη μας από τη Δευτέρα 30/10/2017 για τους μαθητές ΓΕΛ & ΕΠΑΛ.  Οι μαθητές θα παραλάβουν το ωρολόγιο πρόγραμμα από τη γραμματεία του σχολείου τους που έχει ήδη σταλεί.
Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται σε αίθουσες που παραχωρήθηκαν από το 2ο Γυμνάσιο Σητείας. 
Ευχαριστούμε θερμότατα: Το Δήμο μας που επέσπευσε τις διαδικασίες  στο μέγιστο δυνατό ώστε να μη χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος για τα παιδιά και προσωπικά τον κύριο Χατζηνάκη για την υποστήριξή του από την αρχή σε αυτή μας την πρωτοβουλία. Τον προϊστάμενο Δευτεροβάθμιας εκπ/σης Λασιθίου κο Αϊβαλιώτη καθώς και το Διευθυντή του 2ου Γυμνασίου κύριο Ρεϊζη για τη συνεργασία τους ώστε να παραχωρηθούν οι απαραίτητες αίθουσες. Τους διευθυντές και τη γραμματεία σε ΓΕΛ & ΕΠΑΛ για την πολύτιμη βοήθεια τους με τη συγκέντρωση αιτήσεων και διανομή ωρολόγιου προγράμματος στους ενδιαφερόμενους μαθητές. Τέλος ευχαριστούμε θερμότατα τους εθελοντές καθηγητές μας που αφιλοκερδώς θα προσφέρουν την πολύτιμη βοήθειά τους στα παιδιά της πόλης μας!

Ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου