Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Στη Σητεία αγωνίστηκαν οι Παλαίμαχοι του ΟΦΗ

                                                   11 Ιουλ 2017

Ένα σπουδαίο φιλικό παιχνίδι για σημαντικό σκοπό φιλοξένησε το στάδιο της Σητείας, καθώς αναμετρήθηκαν οι Παλαίμαχοι της περιοχής με τον ΟΦΗ, για οικονομική ενίσχυση προκειμένου να αγοραστεί απινιδωτής, ο οποίος θα βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του σταδίου.

Σπουδαία ποδοσφαιρικά ονόματα τα οποία έχουν μεγαλουργήσει στο παρελθόν με την «ασπρόμαυρη» φανέλα του ιστορικού συλλόγου της Κρήτης έδωσαν το παρών και συμμετείχαν στην αναμέτρηση και τους φιλάθλους να απολαμβάνουν τις όμορφες προσπάθειες και τα αρκετά γκολ τα οποία σημειώθηκαν, σε έναν ενδιαφέρον αγώνα. Νικητής δεν υπήρξε με το τελικό αποτέλεσμα να είναι ισόπαλο 3-3, όμως σε τέτοιες συναντήσεις, όλοι αισθάνονται νικητές.Βραβεύθηκαν από τους Παλαιμάχους Σητείας οι παλαίμαχοι παράγοντες του Σητειακού ποδοσφαίρου, Χαμηλάκης Μιχάλης, Γκιάτας Ιωάννης, Μαστοράκης Μιχάλης και οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ Νίκος Νιόπλιας και Μανώλης Ντάγκινης. Μετά τον αγώνα οι παλαίμαχοι Σητείας παρέθεσαν δείπνο στην αποστολή του ΟΦΗ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ και να προηγηθούν μόλις στο 1’ με τον Σκαρμαλιωράκη με πλασέ από καλή θέση να ανοίγει το σκορ για το 1-0 και λίγο αργότερα διπλασίασαν τα τέρματα τους όταν ο Αισωπάκης αυτή τη φορά με πλασέ έγραψε το 2-0. Άμεση ήταν η αντίδραση της ομάδας του Ηρακλείου, η οποία αφού μείωσε αρχικά στο 11’ με σουτ του Παπαγιαννάκη 2-1, στο 22’ έφερε το παιχνίδι στα ίσια με τον Νιόπλια με σουτ να κάνει το 2-2. Οι Σητειακοί ανέκτησαν γρήγορα το προβάδισμα τους όταν στο 25’ ο Αισωπάκης με σουτ έκανε το 3-2, με τον χορό των γκολ να κλείνει στο 32’ ο Μαρινάκης από πλευράς φιλοξενούμενων διαμορφώνοντας το τελικό 3-3.

Διαιτητής τους αγώνα ήταν ο Μακριδάκης, με βοηθούς τους Καφεσάκης και Αυγουστινάκη.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΣΗΤΕΙΑΣ: Ανδριανάκης, Δερμιτζάκης, Δράκος, Μαρίνογλου, Κριτσωτάκης, Καψυλιδάκης, Πασχαλάκης, Ροζάκης, Αισωπάκης, Πλακαντωνάκης, Σκαρμαλιωράκης. Έπαιξαν ακόμα: Παξιμαδάκης, Λαντζανάκης, Ξυπόλιτος.
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΟΦΗ: Μαρής, Κορωνάκης, Ντάγκινης, Συντιχάκης, Νιόπλιας, Μαρινάκης, Παπαγιαννάκης, Σκέντζος, Ανδριαδάκης και τους ενίσχυσαν οι Σητειακοί Γκροζάκης, Καρζής, και Μαράκης.

http://www.prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου