Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Α.Ο ΝΙΚΗ ΣΗΤΕΙΑΣ

Το Δ.Σ του Α.Ο ΝΙΚΗ ΣΗΤΕΙΑΣ

Eυχαριστεί βαθύτατα τον κόσμο που στήριξε την ομάδα της πόλης σε μια δύσκολη χρονιά,γεμάτη τραυματισμούς,να φτάσει όσο πιο κοντά στους στόχους της.
Επίσης ευχαριστούμε τους χορηγούς της ομάδας,οι οποίοι βοήθησαν και αυτοί με τη σειρά τους να αναπτυχθεί ένα κομμάτι του αθλητισμού της πόλης και την εφετινή χρονιά.
Χωρίς τη συνδρομή σας,όλα θα ήταν πολύ πιο δύσκολα για όλους εμάς.
Τελευταία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας,οι οποίοι έδωσαν τα πάντα αυτή τη χρονιά ώστε να τερματίσει η ομάδα όσο πιο ψηλά μπορούσε,δεδομένων των πολλών τραυματισμών που μας ταλαιπώρησαν.Ενημερώνουμε επίσης ότι αυτό το μηνά θα διεξαχθούν οι εκλογές του σωματείου,όποτε καλούμε ΟΛΟΥΣ όσους μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα,να παρευρεθούν στην 1η Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο "ΕΛΕΝΑ",την Δευτέρα 16/5/2016 στις 19:00.

Σε περίπτωση μη απαρτίας,η 2η Γενική Συνέλευση θα διεξαχθεί την επόμενη ακριβώς Δευτέρα 23/05/2016,στο ίδιο μέρος και την ίδια ώρα.

Η συμμετοχή όλων των φίλων της ομάδας κρίνεται απαραίτητη,ώστε να εκλεγεί το νέο Δ.Σ με όσο δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή.

Εκ του Δ.Σ
Α.Ο ΝΙΚΗ ΣΗΤΕΙΑΣ
*ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου