Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αρχηγών 4 Κλάδων και το 28ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εφόρων & Μελών Τοπικών Συμβουλίων


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού διοργανώνει το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αρχηγών 4 Κλάδων και το 28ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εφόρων & Μελών Τοπικών Συμβουλίων, την Παρασκευή 22 Απριλίου και ώρα 17:00, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, Βασ. Σοφίας 9 και Δημ. Μόσχα, Μαρούσι.
Τα Συνέδρια αποτελούν τεκμηριωμένο θεσμό αυτοδιοίκησης για το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού. Μέσω του Συνεδρίου, μέλη απ’ όλη την Ελλάδα, έχουν την ευκαιρία να οραματιστούν για το μέλλον, να δημιουργήσουν και να τροποποιήσουν θεσμούς, δίνοντας έτσι μια σύγχρονη πνοή διατηρώντας όμως πάντοτε τις αξίες και τα ιδανικά του Οδηγισμού.

Είναι η ευκαιρία να ακουστεί η φωνή των Αρχηγών και των Εφόρων και Μελών Τοπικών Συμβουλίων, μέσα από δημοκρατικές, συλλογικές διαδικασίες.
Τα Συνέδρια τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου και την έναρξη των συνεδρίων θα κηρύξει ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γεώργιος Πατούλης.
Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού είναι μία εθελοντική, παιδαγωγική, μη κερδοσκοπική οργάνωση που προσφέρει σε παιδιά και νέους, κορίτσια και αγόρια (5-17 ετών), προσωπική ανάπτυξη, ζωή στη φύση, φιλίες, συμμετοχή και κοινωνική προσφορά. Στα 84 χρόνια λειτουργίας του, με σύγχρονους τρόπους εκπαίδευσης και δημιουργικές δραστηριότητες, δίνει στις νέες γενιές τα εφόδια να γίνουν άτομα ικανά, υπεύθυνα, φορείς ανάπτυξης και δημιουργίας μέσα στην κοινωνία. Τα περίπου 100 Τοπικά μας Τμήματα σε όλη την Ελλάδα, δραστηριοποιούνται όλο τον χρόνο με σκοπό να προσφέρουν το Οδηγικό παιδαγωγικό πρόγραμμα σε παιδιά και νέους. Συμπαραστέκονται επίσης σε όσους έχουν ανάγκη βοήθειας στη χώρα μας, σήμερα.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Τμήμα Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, τηλ. 210.3236548 ή 210.3238314, fax: 210.3235526 e-mail: seo@seo.gr - http://www.seo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου