Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΟΓΕ ΣΗΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 12/11/15

Εργαζόμενες, άνεργες, αυτοαπασχολούμενες, γυναίκες της υπαίθρου, συνταξιούχοι, νέες γυναίκες, νέες μητέρες,
Δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια να βλέπουμε τη συνταξιοδότηση να γίνεται άπιαστο όνειρο για τις νέες γυναίκες, να βγάζουν από τη λίστα των ΒΑΕ εργαζόμενες π.χ. στην καθαριότητα. Να μας φορτώνουν με 6 μήνες μέχρι 17 χρόνια παραπάνω χρόνια εργασίας.
Δεν συμβιβαζόμαστε η μητρότητα να «επιβραβεύεται» με ανεργία και κακοπληρωμένη – μισοανασφάλιστη δουλειά.
Δεν θα δεχθούμε να ματώνουμε με τον ΕΝΦΙΑ, το ΦΠΑ, τη φορολεηλασία, που τσακίζει ιδιαίτερα αυτοαπασχολούμενες και γυναίκες της υπαίθρου, τις αλλεπάλληλες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις, δικαιώματα, τις αυξήσεις σε εισιτήρια στα ΜΜΜ, ηλεκτρικό, νερό, τηλέφωνο.
Δεν θα δεχθούμε να στερούμαστε εμείς και τα παιδιά μας τον παιδικό σταθμό, το δάσκαλο, το γιατρό, το νοσοκομείο και το φάρμακο και οι εκμεταλλευτές του λαού να τρίβουν τα χέρια τους για τα νέα αντιλαϊκά προνόμια.
Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη. Μπλόκο στους πλειστηριασμούς!

Μας θέλουν όλο και πιο φτηνές και αναλώσιμες για να διασφαλίσουν την κερδοφορία και ανταγωνιστικότητα του κεφαλαίου, να αυγατίσουν τα κέρδη των ασφαλιστικών εταιρειών και των μεγαλεμπόρων στην Υγεία!
Απαιτούμε αποκλειστικά δημόσια δωρεάν καθολική και υποχρεωτική Κοινωνική Ασφάλιση!
Με αγωνιστική δράση και λαϊκή αλληλεγγύη να επιβάλουμε τη θέληση και το δίκιο μας, τη διεκδίκηση ικανοποίησης των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.
Όλες στον αγώνα για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας. Όλες στην απεργία στις 12 Νοέμβρη
ΟΛΕΣ στην Απεργιακή Συγκέντρωση 12 Νοέμβρη στο υποκατάστημα ΙΚΑ Σητείας στις 10:00 π.μ.

ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΗΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΓΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου