Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

H έλλειψη ασθενοφόρου στη Σητεία ξανά στο προσκήνιο

Άλλο ένα τροχαίο το μεσημέρι της Τρίτης 15-9-2015 στη Χαλέπα Πισκοκεφαλού Σητεία;ς, έφερε ξανά στο προσκήνιο την έλλειψη ασθενοφόρου στην απομακρυσμένη περιοχή του Δήμου Σητείας.

 38χρονη ημεδαπή που οδηγούσε ΙΧ αυτοκίνητο για άγνωστους λόγους, εκτράπηκε από την πορεία του και έπεσε σε γκρεμό. Για καλή τύχη της 38χρονης κοπέλας, η ΕΔΕΑΚ  ήταν πάλι εκεί την ώρα που έπρεπε. Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να υπάρχει ασθενοφόρο στην Σητεία και έτσι απλά να μην υπάρχει προσωπικό για να το καλύψει ... και έπρεπε να ρθει ασθενοφόρο από Άγιο ...  Κάποιοι επιτέλους πρέπει να σταματήσουν να παίζουν με τις ανθρώπινες ζωές.

Να αναφέρουμε επίσης ότι η 38χρονη κοπέλα επώνυμα ανάρτησε πόστ στο facebook σχετικά με το τροχαίο :

" Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην EΔΕΑΚ , το Πυροσβετικό Τμήμα Σητείας και το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας για την άψογη συνεργασία τους και την μεγάλη βοήθεια τους !!! Εγώ στάθηκα τυχερή γιατί φορούσα ΖΩΝΗ και όταν κατάφερα με δυσκολία να επικοινωνήσω με το 166 από το κινητό μου ξέρετε τι είπαν μόλις άκουσαν Σητεία ; "Την πατήσαμε" επείδη ήξεραν ότι δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο ... τρομάζω στην ιδέα τι θα γινόταν αν η κατάσταση μου ήταν σοβαρή !!! Ελπίζω να αποκατασταθούν γρήγορα τα σοβαρά προβλήματα του νοσοκομείου και όλο αυτό το αναφέρω για να σκεφτούμε όλοι μας πόσο σοβαρό είναι το θέμα της υγείας και τι πρέπει να κάνουμε από δω και πέρα σαν κοινωνία για να μην υπάρξει κανένας συνάνθρωπος μας σε τέτοια δύσκολη κατάσταση !!!  "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου