Τρίτη 12 Απριλίου 2016

ΦΘΑΝΟΥΝ ΠΙΑ ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ... ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Η ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗ ΣΗΤΕΙΑ ?

Φθάνουν πια οι Υποσχέσεις ... θα έχουμε Νοσοκομείο η Κέντρο Υγείας στη Σητεία ? Οι αποκαλυπτικές δηλώσεις και μαρτυρίες των εργαζομένων των νοσοκομείων στην παράσταση διαμαρτυρίας των σωματείων εργαζομένων των Νοσοκομείων της Κρήτης στα γραφεία της 7ης ΥΠΕ την Δευτέρα 11-4-2016 στο Ηράκλειο .
Οι εργαζόμενοι έβαλαν στο επίκεντρο της διαμαρτυρίας τόσο εργασιακά ζητήματα όσο και λειτουργικά των νοσοκομείων, καθώς υπάρχει σοβαρή έλλειψη προσωπικού, υποχρηματοδότηση, ενώ το γεγονός ότι λήγουν τον Σεπτέμβριο οι συμβάσεις του επικουρικού προσωπικού, θεωρούν ότι θα οδηγήσει σε κλείσιμο κλινών, ακόμη και τμημάτων. Ειδικά στο νοσοκομείο Σητείας που δεν είχε καρδιολόγο (σημαντική ειδικότητα για να λειτουργήσει το νοσοκομείο) μετά από μεγάλη και αδικαιολόγητη καθυστέρηση τοποθετήθηκε ένας επικουρικός καρδιολόγος ο οποίος είναι απλήρωτος από τον Φεβρουάριο.
Το μήνυμα μάλιστα που στέλνουν τα σωματεία των εργαζομένων των Νοσοκομείων της Κρήτης στο υπουργείο υγείας είναι "ή αλλάζουν την πολιτική τους ή φεύγουν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου